Nova spletna stran akcija.citroen.si

Ponedeljek, 03 Oktober 2011
Spletna prodaja in komunikacija preko spleta je osnova modernega poslovanja. Vedno več je kupcev, ki ima dostop do interneta in se poslužuje nakupa preko spleta. Prednost oglaševanja vozil preko spletne strani je za vsakega koncesionarja najcenejša, ker za oglaševanje ni potrebno najemati dragih agencij ali zunanjih sodelavcev. Zato je Citroën pripravil posebno stran akcija.citroen.si, na kateri so razvidne aktualne ponudbe koncesionarjev.



Potencialni kupec ima na razpolago že  veliko orodij, ki jim pomaga pri iskanju informacij povezanih z vozili Citroën, kot so koncesionarska spletna stran, spletna stran za oglaševanje rabljenih vozil. S ciljem čimboljšega in hitrega obveščanja uporabnikov interneta, ki so potencialni kupci Citroënovih vozil, so izdelali novo spletno stran http://akcija.citroen.si/

Ta spletna stran je namenjena oglaševanju vseh novih vozil, izključno iz  zaloge Citroënovih koncesionarjev. S tem orodjem bodo sporočali potencialnim kupcem katera vozila, s katero opremo in po kateri ceni so na zalogi in so na voljo brez čakanja. Testnih in rabljenih vozil se na tej spletni strani ne oglašuje.

Spletna stran http://akcija.citroen.si/ je razdeljena na dva dela, in sicer na osebna in gospodarska vozila. Pod vsakim modelom lahko stranka pregleduje aktualne ponudbe vozil. Poleg prikazanih vozil se prikažeta vedno dva bannerja. Eden je za aktualno mesečno ali splošno promocijo, drugi za naročilo na E - novice. Prikazana vozila lahko tudi delite s prijatelji na Facebooku .