Novi operativni direktor Volva za Slovenijo in Hrvaško

Nedelja, 06 Marec 2011
Volvo je imenoval novega operativnega direktorja za Slovenijo in Hrvaško. Gospod Aleksandar Radosavljević bo dolžnosti opravljal iz Regionalne pisarne v Zagrebu.

V Regionalno pisarno Volva za Slovenijo in Hrvaško prihaja močna okrepitev. Gospod Aleksandar Radosavljević je izkušen operativec z zavidanja vrednimi izkušnjami  v avtomobilski industriji. V današnjih gospodarskih razmerah, ko je tudi ta segment ekonomske dejavnosti izpostavljen močnim izzivom in novim možnostim, bo gospod Radosavljević kot operativni direktor poskušal izboljšati aktivnosti Volva v Sloveniji in na Hrvaškem. Gospod Radosavljević bo odgovoren za komercialni razvoj Volva v Sloveniji in na Hrvaškem, posebej v segmentu prodaje avtomobilov, nabave delov ter distribucije opreme in dodatkov. Od sedaj je ključni partner Volva za vsakodnevne aktivnosti.

Volvo je z imenovanjem novega operativnega direktorja potrdil odločenost, da v letu 2011 dodatno izboljša svoje poslovanje ter utrdi svojo prisotnost na slovenskem in hrvaškem trgu.