Volvi XC60 in C30 za zmagovalce nagradne igre

Sreda, 30 December 2009

Twilight Saga: Zmagovalci Volvovega on-line tekmovanja What drives Edward so se odpeljali v svetlečih novih Volvih, tako kot se Edward odpelje v filmu Twilight-New moon. Zmagovalci so bili tisti obiskovalci spletni strani http://www.whatdrivesedward.com/, ki so prvi uspešno sestavili sestavljanko. Več kot 370.000 ljudi iz ZDA, Kanade, Nemčije, Združenega Kraljestva ter Francije je sodelovalo na tem on-line tekmovanju.

Zaradi velikega odziva v ZDA- skoraj 300.000 sodelujočih- se je Volvo Cars North America odločil nagraditi kar 2 zmagovalca z novima Volvoma. 18-letna Beth Gleason ter 19-letna Jeannette Lee Underwood sta bili prvi dve, ki sta uspešno končali igro in se bosta zato kmalu odpeljali z bleščečima Volvoma XC60. Prav tako je 22-letni Kanadčan Christopher Johnson osvojil XC60, takega kot ga vozi Edward v filmu.

V Franciji je 29letni Gaël Retho premagal več kot 11.000 drugih tekmovalcev ter tako osvojil novega Volvo C30 R-Design.

V Nemčiji je tekmovalo 13.000 ljudi, 850 jih je sestavilo celotno sestavljanko. Prvi med njimi je bil 25-letni Sebastian Ecker ter tako osvojil novega Volva C30.

Zmagovalec v Združenem Kraljestvu je postal 21-letni David Inglis, ki je premagal kar 24.000 tekmovalec. Tako si je prislužil novega Volva XC60.

»Mladi ljudje mislijo, da je Volvo cool, saj ga vozi Edward. To bo vplivalo tudi na njihovo nadaljnjo odločitev o nakupu avtomobila« pravi Paul Walder, Global Marketing MAnager pri Volvo Cars. »Volvo je resnično počaščen, da je bil del New Moon izkušnje. Izziv s sestavljanko je bil velik uspeh. Zato smo zelo počaščeni na odzive, ki jih dobivamo sedaj.«

Tekmovalci, ki niso zmagali in si želijo novega Volva XC60, lahko obiščejo lokalnega prodajalca ali spletno strani www.volvocars.com, kjer si lahko »zgradijo« svojega po željah. Edwardov XC60 ima Seville Grey metallic zunanjost, peščeno bež notranjost, smetanast usnjen volan, 10'' Achilles diamond platišča ter druge dodatke, ki naredijo avto tako drugačen ter poseben.

 

Korpmedia