Oblikujte svojega volva C30 z nalepkami

Petek, 11 April 2008

Avtomobilska streha s kockami ali metuljčki? Avto s črtami ali pikami?.Od začetka aprila lahko kupci novega avtomobila Volvo C30 na Švedskem izberejo vzorec, ki se nato aplicira na samolepilno folijo, ta pa se nato prilepi na avtomobil. Kupci bodo lahko izbirali med 20 vzorci, med njimi so mavrica, zebra, rože, oblaki ...

Samolepilna folija se lahko odstrani, služi pa tudi kot zaščita atomobila – folija ima dvoletno garancijo, po tem času se jo lahko zamenja ali popolnoma odstrani. Avtomobilska poslikava pa v tem času avtomobil varuje pred vremenskimi razmerami, vetrom, pa tudi pred praskami.

Samolepilne folije, ki so jih pred tem uporabljali zgolj v promocijske namene, so zdaj prosto dostopne. »Ko smo predstavili nove samolepilne folije, je bila izbira za model C30 jasna – avtomobil je namenjen urbani populaciji, ki je v koraku z modo, vsem, ki uživajo v vožnji v avtomobilu, ki odstopa od povprečja. Poslikane avtomobile boste lahko videli na ulicah, folija pa je tudi odličen način varovanja površine avtomobila,« pravi Thomas Andersson, predsednik Volvo Personbilar Sverige AB.

Kupci novega C30 lahko svoj vzorec predhodno izberejo in testirajo na spletni strani www.volvoc30.se, ki so jo lansirali prav v ta namen.

Samolepilne folije z vzorci so trenutno na voljo le na švedskem trgu.

 

2AM