Podelitev nagrad CITROËN LA PASSION DU CLIENT 2011

Nedelja, 20 Marec 2011
Eno leto po uvedbi mobilizacijskega programa PODIUM 2012 je znamka Citroën 9. in 10. marca zbrala v Grande Halle de la Villette najboljše koncesionarje, območne managerje (ZM) in svetovalce za kakovost storitev (CQS) iz 30 držav v počastitev njihovega prizadevanja za stranke v okviru tekmovanja "LA PASSION DU CLIENT".



Poleg pregleda glavnih prednosti, ki so plod izpeljanih dejavnosti v letu 2010, je bilo to srečanje priložnost za izpostavitev procesa preoblikovanja, ki ga je začela znamka. Cilj je jasen: povečanje vrednosti znamke tako s svojo podobo kot z ustrezno kakovostjo storitev za zadovoljitev svojih strank. V ta namen je bil leta 2010 izdelan pravi bojni načrt:- izdelava operativnih standardov, ki izhajajo iz najboljših praks v mreži - spremljanje izvajanja teh standardov in obnašanja, povezanih s prizadevanji projekta PODIUM pri 25.000 zaposlenih v mreži, ki so v stiku s strankami - pospešeno animiranje mreže glede kakovosti storitev s strani območnih managerjev in svetovalcev za kakovost storitev.

Ob podelitvi nagrad je bila napovedana druga faza projekta PODIUM. V letu 2011 je cilj te nove etape še bolj pritegniti vodilne delavce v koncesijah v ta proces preoblikovanja, pri čemer pa morajo še vedno ostati aktivni na ostalih področjih delovanja. Ponovno je bila v tem procesu potrjena ključna vloga območnih managerjev in svetovalcev za kakovost storitev.

Nazadnje so bila v prisotnosti svetovnih prvakov Sebastiena Loeba in Daniela Elene podeljena priznanja "Citroën, la passion du client" najboljšim koncesionarjem v posamezni državi. Omenjene prireditve sta bila deležna tudi dva koncesionarja iz Slovenije in sicer Avtoservis Špajzer iz Trbovelj in Žgajner servis iz Rogaške Slatine.