Poredna stran volva

Sobota, 06 Marec 2010

Varnost, skandinavski dizajn in okoljska ozaveščenost so deli blagovne znamke Volvo. S povsem novim Volvom S60 je razkrita nova dimenzija- Naughty (poreden) Volvo. Namen kampanije je predvsem prijetna vožnja, svetovna oblika in inovativna varnost, ki priitegnejo potrošnike k Volvu.

Volvo Cars običajno večino svojih kampanij postavi na splet in razkrije bolj igrivo dimenzijo, kjer pridejo lastnosti, kot je ekstremeni užitek v vožnji ter  drzen dizajn, v ospredje.
»Povsem novi Volvo S60 je dinamičen avtomobil, z vznemerljivim dizjanom in inovativno varnostjo. Kažemo kaj vse je praktično mogoče storiti ter kako zabavno ga je voziti,« pravi Michael Persson, direktor Global Marketin Communications pri Volvu.

Na volvovem testiranju je bilo narejenih 12 kratkih filmčkov. Obiskovalec lahko izbira med 4 poglavji, kakšen test želijo preizkusiti. Z uporabo metra porednosti (naughtymeter) pa se odločijo kako porednega S60 želijo.

Prvi film kaže test slaloma, kjer na stopnji 2 rdeči S60  zdrsne na svojo slalomsko pot s prometnimi conami in vprašanje, ki se pojavi na ekranu je »Želite biti poredni?« Z vsako stopnjo se hitrost in navdušenje povečujeta. Isti princip je tako uporabljen še na ostalih treh filmih: ELK test, detektor pešcev in vozni užitek.

BREZ GOLJUFANJA
»Filmi so vsi resnični. S60 ne predstavlja samo zabavne strani Volva, temveč tudi športno,« pravi Sevn de Smet, Campaign Development Manager.
Svetovno znani kaskader je skupaj z Volvovo ekipo splanirali vse možne poti in dogodke. Po testni vožnji Volva S60 na stezi, je dodal še nekaj dodatnih kaskaderskih elementov.
»Ne spodbujamo, da bi vsak pozil po svoji poti. Želeli smo pokazati, da avto lahko zmore vse to in še več, vse zaradi enkratnih dinamičnih lastnosti in inovativnih tehnoloških rešitev,« pojasni Sven de Smet.

Na četri stopnji  se pojavi vprašanje: »Ni dovolj poredno? Vi povejte nam« Obiskovalci strani so pozvani, da pošljejo predloge katere izzive naj vsebuje zadnja stopnja.
Pet finalistov bo predstavljenih na naughty hub-u. Publika lahko glasuje za zmagovalca, ki bo objavljen v aprilu. Zmagovalna ideja bo nato posneta v Los Angelesu zgodaj maja.
Poleg Volva na Švedskem , ki bo  kampanijo  delal dolgoročno v namene tržnega komuniciranja, je kampanija NAUGHTY globalna in soupada s predstavitvijo novega Volva S60 na ženevskem avtomobilskem sejmu.

Obiščite: www.naughty.volvocars.com

 

Korpmedia