Posodobljene navigacije za volve

Ponedeljek, 10 Marec 2008

Iščete najhitrejšo pot? Priljubljeno restavracijo? Najbližjo bencinsko črpalko?Volvov navigacijski sistem vas vodi vso pot! .Ob popolnoma integriranem sistemu TRI lahko vozniki sedaj izberejo tudi novi prenosni navigator Garmin nüvi® 760, izdelan v retro stilu s posodobljenim paketom AdriaROUTE 2.0, ki ponuja še natančnejše in obširnejše cestne karte za Slovenijo in države v regiji.

Ultra tanek, preprost za uporabo in z držalom varno pritrjen v vašem volvu je navigator navigator nüvi® 760s širokim zaslonom najnovejši dosežek tehnologije, ki nudi vrhunske možnosti navigacije, zabavo in potovalne pripomočke. Kamorkoli boste šli, skrbi ne bodo šle z vami.

Novi prenosni navigator prihaja s popolnoma natančnimi zemljevidi Evrope, v 24 tekstualnih in 29 govornih jezikih. Širok in jasen zaslon, občutljiv za dotik, vam omogoča varno in preprosto navigacijo, načrtovanje vaše poti, prostoročno klicanje in celo več od same navigacije. Ima integrirano prostoročno tehnologijo Bluetooth® ter vgrajen mikrofon in zvočnike, MP3 napravo, sistem zaklepanja v primeru kraje, pretvornik valut, kalkulator, radijsko napravo FM in številne druge možnosti. Vse to lahko praktično uporabljate tudi zunaj avtomobila.

Posodobljeni paket AdriaRoute 2.0 bo koristen vsem, ki pogosto potujejo po Sloveniji in državah v regiji. Obširnejše, natančnejše in podrobnejše cestne karte sedaj pokrivajo:

  • Slovenijo vsa naselja (5865) opremljena z imeni ulic in hišnimi številkami
  • Hrvaško6820 naselij, od tega 453 naselij opremljenih z imeni ulic in 212 naselij s hišnimi številkami
  • Bosno in Hercegovino 54 naselij opremljenih z imeni ulic ter Banja Luka s hišnimi številkami
  • Makedonijo podrobna cestna mreža ter 6 največjih naselij z imeni ulic (Skopje, Strumica, Bitola, Prilep, Kočani in Ohrid)
  • Srbijo, Črno goro: osnovne cestne smeri, zemljevidi večjih mest

Prenosni navigator nuvi 760 s prenovljenim paketom AdriaROUTE je na voljo v prodajno in servisnih Volvo centrih.

 

2AM