Pričetek sprejemanja naročil za citroen DS3 racing

Sobota, 28 Avgust 2010
V veliko veselje ljubiteljev športnih avtomobilov bodo pri Citroenu od 1. septembra 2010 dalje začeli sprejemati naročila za vozila DS3 Racing.



Inženirji ekipe CITROËN RACING so si prisvojili avtomobil Citroën DS3 in ga preoblikovali v skladu s podobo, ki pritiče oddelku dirkalnih avtomobilov pri znamki Citroën. To zagotavlja vznemirjenje in dinamičnost, saj je Citroën osvojil že pet naslovov svetovnega prvaka v rallyu WRC v kategoriji konstruktorji in šest naslovov v kategoriji voznik in sovoznik, ki sta jih osvojila Sébastien Loeb in Daniel Elena.

Izvedenka Racing, ki je zasnovana na osnovi izvedenke Citroën DS3 (Sport Chic) najvišje stopnje opremljenosti, odločno kaže svojo športno usmerjenost in ekskluzivnost. Tako ima citroën DS3 racing v opremi čisto dirkalne atribute kot so vgrajeni elementi iz karbona in posebno dodatno opremo, ki izhaja s področja avtomobilističnih tekmovanj. Ekipa CITROËN RACING je poskrbela za nastavitve 1,6-litrskega motorja, ki razvije moč 202 KM in 1000 m z mesta prevozi v 26,5 sekunde. Podvozje in preme so bile tudi predmet izredno natančne obdelave. Na voljo bo po ceni od 29.990 € dalje in tisti, ki ga bodo prvi naročili, bodo lahko zapeljali na cesto že ob koncu leta.



PR Citroen Slovenija