Range rover evoque se predstavi na otvoritvi Wimbledona

Ponedeljek, 20 Junij 2011
Britanska znamka terenskih vozil Range Rover je bila pokrovitelj otvoritvene zabave priznanega WTA teniškega turnirja v Wimbledonu. Na zabavi so številnim slavnim povabljencem predstavili novi model Evoque, ki ravno v tem času pričenja svojo uradno prodajno pot.



Letošnji WTA turnir Wimbledon, ki se pričenja na današnji dan, se odvija že 125-ič. Na otvoritveno zabavo, ki jo je sponzoriral Range Rover, so prišle najbolj priznane teniške igralke sveta, med drugim Serena  Williams in Maria Sharapova. Športnicam so se pridružile še druge slavne osebnosti: Alex James, George Lamb, Sam and Holly Branson, Jared Followill (The Kings of Leon), Tinie Tempah, Kirsty Allsopp, Alex Jones, Twiggy, Patsy Kensit, Holly Vallance, Vic Reeves in Eliza Doolittle.



Večerni dogodek je potekal v povezavi mode in športa, saj naj bi sodelovanje British Fashion Council (britanskega modnega sveta) z Women’s Tennis Association (žensko teniško zvezo) v bodoče prineslo večje poudarjanje mode v športu. Temu primerno so znana kreatorska imena, kot sta Vivienne Westwood in Stella McCartney, zasnovala oblačila za nekatere najboljše teniške igralke. Z modo pa je povezan tudi range rover evoque, saj je pri njegovem ustvarjanju sodelovala Vicrtoria Beckham, v svetu lepih in slavnih pa se želi vrteti tudi v bodoče.