V Ljubljani na ogled novi range rover evoque iz žic

Petek, 11 Februar 2011

Range Rover je ob predstavitvi modela Evoque na salonu v Parizu predstavil njegovo obliko tudi s pomočjo žičnatega modela. Novi, najbolj dinamičen in hkati najbolj varčen range rover je v tej umetniški formi na ogled tudi v Ljubljani - do 25. februarja.

Da bi prihod novega najmanjšega, najlažjega, najbolj zmogljivega in hkrati najbolj »zelenega« novega range rover evoqua lažje dočakali, so pri Range Roverju pripravili pravo umetniško atrakcijo. Na Tednu mode v Parizu so ob glasbeni spremljavi Juliette Lewis predstavili žičnate instalacije avtomobila v barvi magente, ki s svojo obliko in dizajnom privabljajo številne poglede in burijo domišljijo.

Atrakcija je od sedaj na vpogled tudi pri nas. V ta namen so pripravili prav poseben dogodek, kamor so povabili hrvaško-madžarsko pevko, vsestransko umetnico in odlično poznavalko mode Anđo Marić, ki že več let živi v Ljubljani, ter izdelovalko klobukov Ano Lazovski. Ana Lazovski je za slavno pevko izdelala že več pokrival, tokrat pa je pripravila klobuke, ki so sovpadli z umetniško inštalacijo Evoque.

Ana je v vlogi slovenske Evoque ambasadorke pozirala pred fotografom ter dokazala, da ženske in avtomobili ne le spadajo skupaj, temveč da je to kombinacija, ki je obsojena na uspeh. Atrakcijo si lahko ogledate v prostorih Summit avta na Flajšmanovi ulici 3, v Ljubljani, do 25. februarja.