Slovenske alpske smučarske reprezentance bodo vozile citroene

Sobota, 25 Junij 2011
Podjetje Citroen Slovenija in Smučarska zveza Slovenije sta v sredo, 22. junija podpisala pokroviteljsko pogodbo, s čimer je Citroen Slovenija postal uradni dobavitelj vozil Slovenskih alpskih smučarskih reprezentanc vse do konca zimskih olimpijskih iger v mestu Soči leta 2014.



Tako Citroen Slovenija kot Smučarska zveza Slovenije izražata skupni interes za razvoj in napredek vrhunskega alpskega smučanja ter doseganje vrhunskih rezultatov alpskih smučarskih reprezentanc. V interesu Citroen Slovenija je tudi, da po svojih močeh nudi podporo drugim, za družbo pomembnim dejavnostim, ter tako dejavno pripomore k njihovi večji uspešnosti in tudi promociji v Sloveniji in izven nje.

Ob tej priliki je generalni direktor podjetja Citroen Slovenija, g. Roland Punzengruber, predal direktorju Smučarske zveze Slovenije, g. Matiji Vojsku, ključe prvih petih Citroenovih vozil - Berlingo in Grand C4 Picasso. To sodelovanje pa se bo do meseca oktobra letos še razširilo in poglobilo kajti Citroen Slovenija bo Smučarski zvezi Slovenije do takrat izdobavil še 23 preostalih vozil in sicer Berlingo, Grand C4 Picasso, C5, Jumpy Combi in Jumper Combi.

V Citroenu Slovenija so prepročani, da bodo Citroenova vozila služila svojemu namenu, da bodo tako številni slovenski alpski smučarji in smučarke udobno in predvsem varno potovali na različna evropska in svetovna tekmovanja ter na olimpijske igre.