Slovenski zastopnik znamke Citroen je podelil priznanja najboljšim koncesionarjem

Sreda, 27 December 2017

Podjetje C Automobil Import, zastopnik znamke Citroen v Sloveniji, je na tradicionalnem dogodku ob zaključku leta podelilo priznanja najboljšim servisom in prodajalcem v štirih kategorijah: koncesionar leta na področju financiranje, na področju servisiranja vozil, na področju prodaje vozil in najboljši koncesionar tekočega leta.

V skrbi za čim boljše storitve za kupce in stranke je Citroen – po tem, ko že obstajajo odlikovanja za kvaliteto na mednarodnem nivoju – uvedel letna priznanja tudi na nacionalni ravni. 

Za leto 2017 je najboljši koncesionar na področju Financiranja podjetje Avto Rajh, iz Murske Sobote. Naziv najboljši serviser leta si zasluži podjetje Avtohiša Jenko, iz Cerkelj na Gorenjskem. Za najboljšega prodajalca leta 2017 je bilo izbrano podjetje Avtohiša Kos, iz Polzele. Najboljši koncesionar v letu 2017 pa je podjetje Avto Rajh, iz Murske Sobote.

Dušan Rajh, direktor podjetja, ki je prejelo laskavi naziv najboljši Citroen koncesionar leta 2017, je ob prevzemu nagrade izpostavil: ''Dovolite mi, da se ob tej priliki zahvalim svojemu celotnemu kolektivu, ki je požrtvovalno deloval celo leto vse do današnjega dne in vsem ki so kakorkoli zaslužni za ta naš veliki uspeh na katerega smo lahko upravičeno ponosni. Tri stvari so potrebne za uspeh: pravi ljudje, na pravem mestu, ob pravem času. In mi vse to imamo.''

''Za nami je uspešno leto in pred nami je novo, dobro leto, ki napoveduje mnoge novosti. Novih ciljev se lotevamo še bolj ambiciozno, za nas predstavljajo nove izzive, ki jih narekujejo hitre spremembe na trgu. Vse to pomeni, da bo 2018 leto velikih priložnosti za vse nas, da postanemo še boljši! Že v bližnji prihodnosti, bomo z vsemi prihajajočimi modeli in lastno inovativnostjo, še okrepili našo prisotnost na trgu in kupcem ponudili še več,'' je ob tej priliki dejal direktor znamke Citroen in DS, g. Filip Koren.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper