Storitev Citroën facility

Torek, 12 Oktober 2010

Za zadovoljitev vedno bolj raznolikih potreb je znamka Citroen uvedla storitev "Citroën facility". Nova ponudba, ki prinaša konkretne, po meri prilagojene in presenetljive rešitve za potovanja in storitve za poenostavitev vsakdanjega življenja. Citroën facility je vsem dostopna storitev brez naročnine na posebni spletni strani (na voljo bo najprej v Franciji), ki od 30. septembra dalje v večjih francoskih mestih ponuja storitev "Call Car", ki omogoča najem avtomobila, ki ga v roku treh ur dostavijo na kraj klica; kar je odlično dopolnilo za stranke z vozili Citroën C-zero.

Citroën facility bo od leta 2011 dalje tudi storitev za brezskrbno pripravo potovanj, ki nam bo pomagala poiskati najprimernejši načrt poti in prevozno sredstvo za naše potovanje (avto, vlak, letalo, javni prevoz) in celo rezervirati letalo, vozilo za najem ali hotel. Spletni uporabnik bo imel tudi dostop na območje s ponudbo proizvodov in storitev, namenjenih njegovemu avtomobilu (zavarovanja, pogodbe o storitvah, prenos zemljevidov, dodatna oprema ...). Ta sklop storitev, ki bo na voljo z enim samim klikom, bo zagotavljal kakovostne ponudbe po zaslugi strokovnih izkušenj znamke Citroën in njenih partnerjev, ki so prav tako strokovnjaki na svojem področju.

Vse te rešitve mobilnosti, ki so bile premierno predstavljene na razstavnem prostoru znamke, na svetovnem avtomobilskem salonu v Parizu, so znamenje ustvarjalnosti in so popolnoma v skladu z vodilnim položajem, ki ga ima znamka na področju varovanja okolja. Za pomoč svojim strankam pri izbiri mobilnih rešitev dodaja znamka oznako Airdream svojim najboljšim okolju prijaznim tehnologijam:

  • mikro-hibridna tehnologija e-HDi, ki bo kmalu na voljo pri večini modelov,
  • tehnologija na izključno električni pogon z vozili Citroën C-zero in Berlingo First,
  • tehnologija popolnega hibrida Hybrid4, ki bo na voljo z vozilom Citroën DS5 konec leta 2011