Street mapper in citroen DS3

Sreda, 12 Januar 2011
Po velikem uspehu po celi Evropi z več kot 5 milijoni obiskovalcev se zabavni program "Street Mapper" na svetovnem spletu nadaljuje z vozilom Citroen DS3. "Spletni magazin", ki znova razkriva mestnega vodiča, se v novi sezoni vrača v Pariz z eklektičnimi gosti, kot je modni kreator Jean Charles de Castelbajac, ter novo tehnologijo, "Meta Tag", ki gledalcem omogoča vstop v središče video posnetka.



Gosti magazina "Street Mapper" se z vozilom Citroen DS3 odpravijo na raziskovanje najnovejših trendov in gledalcem razkrivajo kulturno življenje v večjih evropskih prestolnicah: Pariz, London, Berlin, Bruselj, Barcelona in Rim. Ta inovativni program, dostopen na svetovnem spletu od aprila 2010 in na voljo na napravah iPhone ter iPad od septembra dalje, je požel velik uspeh v Evropi, predvsem z rekordnim občinstvom v Združenem kraljestvu, ki združuje približno četrtino vseh obiskovalcev.

Magazin Street Mapper", ki ostaja zvest podobi vozila Citroen DS3 glede sloga in nenavadnega značaja, gosti ljubitelje mestnega kulturnega življenja, ki delijo svoj pogled na Pariz ter vodijo gledalce do svojih najbolj priljubljenih krajev. V naslednjih dveh delih g. Abdel Bounane, glavni urednik revije "Amusement", ter g. Jean Charles de Castelbajac, francoski modni kreator, ki opremlja umetnike na mednarodni sceni, odkrivata prestolnico razkošja in mode za volanom vozila Citroen DS3.

Za zagotavljanje vedno bolj pestre in inovativne vsebine ta serija uvaja novo tehnologijo "Meta Tag" , ki gledalcem omogoča krmarjenje po video posnetku. Odslej lahko z enim samim klikom združite celoten spletni svet z ogledanimi slikami, in sicer z dostopom do interaktivnih načrtov obiskanih krajev, do profilov povabljenih gostov in tudi do njihovih spletnih družabnih omrežij.

Vsi deli magazina "Street Mapper" so na voljo na spletnem naslovu www.ds3streetmapper.citroen.com in na zabavnem portalu www.konbini.com.