Volvo Cars prejemnik prestižne nagrade Telematics Update Award

Petek, 06 Junij 2014

Po intenzivnem obdobju razvoja produktov je Volvo Cars prejel nagrado Global OEM Infotainment Solutions Award Telematics Update na 14. letni konferenci Telematics, 3. junija v Detroitu.

Za letošnje nagrade je bilo kar 400 nominacij. Volvo Cars je nastopal v dveh različnih kategorijah: Global OEM Infotainment Solutions Award (nagrada za rešitve infotainment) in Best Automotive Application Award (nagrada za najboljšo avtomobilsko aplikacijo).
 

Nagrada Global OEM Infotainment Solutions Award

Volvu je bila podeljena nagrada Global OEM Infotainment Solutions Award na podlagi razvoja povsem nove povezane rešitve infotainment Sensus Connect, ki je na voljo v vsakem novem Volvu od letošnjega leta.

Sensus Connect prihaja s številnimi ključnimi prednostmi za stranke, vključno z integriranimi aplikacijami, ki temeljijo na oblaku, ki se enostavno posodobijo, brez potrebe bo prenosih ali obiskih, in zanesljivo mobilno in varno internet povezavo, ki ščiti tako osebne kot z avtomobilom povezane podatke. Aplikacije, ki jih prinaša Sensus Connect, vsebujejo prvo globalno avtomobilsko integracijo storitve Pandora za predvajanje glasbe, skupaj s prvo rešitvijo za iskanje in plačevanje parkirišča iz avtomobila. Ostale storitve so iskanje lokacije, Gylmpse iskanje lokacije, Wikipedia POI informacije, Connected Service Booking, ki vas bo opomnila in rezervirala termin za servis, ko bo potrebno, Tuneln, Rdio, Stitcher in ostale.

»Počaščeni smo, da smo prejeli to nagrado po številnih letih intenzivnega dela. Rezultati naših v kupce usmerjenih inovacij so očitno vidni s predstavitvijo naših edinstveno integriranih aplikacij,« pojasni dr. Thomas M. Müller, podpredsednik inženiringa elektronike in e-pogonov pri Volvo Cars.
»Zahvaljujoč močnemu sodelovanju z razvijalci aplikacij in tesnemu partnerstvu s ponudnikom storitev Volvo oblaka, podjetjem Ericsson, našim ponudnikom storitev za navigacijo, HERE (podjetje Nokia), in našim ponudnikom storitev za telematiko, Wireless Car, imamo najboljšo možno mešanico rešitev za našo naraščajočo bazo kupcev.«
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper