Volvo Ice camp in "snowbombing"

Ponedeljek, 29 Marec 2010

Za samo en dan bo najbolj spektakularen šov na snegu- Snowbombing zavzel mesto na Volvovem Ice Campu. V četrtek, 8.aprila,  se bo 200 srečnih bombašev  povzpelo na vrh ledenika Kitzsteinhorn v Kaprunu-Avstrija, kar je kar 2500m nad morjem ter tako izkusilo eklekticno dvourno zabavo z Annie Mac.

 60 ton ledu, 5.000m3 snega in nepreštete ure dela so bile potrebne za Volvov ICE CAMP, ki je sestavljen iz 4 ogromnih iglujev z ledenim barom, ledenim lounge-om in dnevnim delom. V sredini glavnega igluja pa na ledenem podstavku novi Volvo C30 SportsCoupe oranžne flame-metallics barve, verjetno v najvišjem predstavitvenem prostoru.
Poleg štirih glavnih iglujev je 5000m2 veliko področje zapolnjeno še s sedmimi ločenimi spalnimi igluji, savno, jacuzzijem in plezalnim stolpom.

200 srečnih Snowbomberjev bo preživelo ekskluziven dan s poslušanjem najboljših ritmov ravno na ledeniku. Gostje lahko pričakujejo različno glasbo, vse od electra do dubstepa izpod rok kraljice gramofonov Annie Mac. Zagotovo bo zabava nepozabna.

Ta neverjetna izkušnja je na voljo vsem Snowbomberjem preko odprtega glasovanja, samo 200 pa jih bo izbrano.

Izbrani bodo lahko uživali v prednostih nove lokacije s smučanjem in deskanjem na snegu ter dihjemajočim razgledom. Snowbombing avtobus bo zmagovalce popeljal do Ice Campa in domov, hkrati pa bodo lahko zmagovalci uživali v brezplačnem žaru in koktejlih.

Podrobnosti o tem kako lahko Snowbomberji osvojijo to enkratno nagrado na www.snowbombing.com.

 

Korpmedia