Volvo S60 uvaja novo strategijo dodatkov za kupce

Sobota, 06 Marec 2010

Novi Volvo S60 je avto z odnosom in voznim užitkom. Prikazan bo na Ženevskem avtomobilskem sejmu, istočasno pa pride na trg nova ekskluzivna kolekcija izbranih dodatkov. Gre za idealno kombinacijo z avtomobilom in ciljno skupino. Za primer, odlličen par rokavic iz kozjega usnja ali pa paket treh lakov za nohte v barvi Ember Black, Vibrant Copper in Cosmic White.

»Volvo je verjetno prvi proizvajalec avtomobilov na svetu, ki je na trgu ponudil tudi lake za nohte. Želeli smo narediti nekaj malo drugačnega, s kančkom humorja, z nečim nepričakovanim ob lansiranju novega avtomobila; ponuditi naši ženski ciljni skupini nenavaden produkt,« pravi Yvonee Hall Tobiasson, direktor merchandise och licnesing pri Volvo Cars Global Marketing.

Trije odtenki laka za nohte odsevajo barve, ki so na voljo pri novem Volvu S60. Vibrant Copper je ena izmed novih barv pri tem modelu. Na ženevskem avtomilskem salonu bodo lahko obiskovalci od 3.marca naprej obiskali »umetnike nohtov«, le-ti bodo njihove nohte pobarvali v enih izmed treh novih posebnih barv.

Skupaj z lansiranjem novega modela, je Volvo razvil kolekcijo produktov, ki se ujema z novim avtomobilom. S tem želijo izboljšati zavedanje blagovne znamke ter zvišanje poslovnega potenciala.

»Produkti morajo imeti zelo močno povezavo z avtomobilom. Volvo S60 je avtomobil, ki izžareva odnos in vozni užitek. Želeli smo posredovati ta isti občutek, isto prepričanost vase, z našimi izdelkii,« razloži Anders Sachs, oblikovalec barv in materiala pri novem Volvu S60. Bil je tudi del ekipe pri ravoju omenjene kolekcije.

Močno povezavo med avtomobilom in izdelki, je možno zaslediti v izbiri materialov ter barv. Izdelava in visoka kvaliteta sta del celotnega procesa, ki je lahko viden na samem produktu.

Med iskanjem idej za kolekcijo, je dal Anders Sachs prosto pot domišljiji z risanjem inspiracij novih trendov in združevanjem idej na področjih mode, produktnega dizajna, notranjega oblikovanje in arhitekture.
Njegov najljubši produkt v kolekciji so rokavice iz kozjega usnja s kontrastnimi barvami šivov – iste barve kot pri oblazinjenju novega Volva S60.

»Zelo pomembno je postalo projeciranje imidža nekoga; k čemur lahko pripomore tudi ta kolekcija. Z njo lahko stranke izrazijo svojo osebnost« doda Anders Sachs.
Poleg rokavic ter lakov za nohte so na voljo tudi atraktivna sončna očala, ekskluzivna torba narejena iz usnja, etui za Iphone ipd.

Vsa kolekcija Volva S60 je na voljo pri Volvo prodajalcih ali preko spletne trgovine na www.volvocars.com­­/collection

 

Korpmedia