Volvovi brezplačni pregledi pred zimo

Sreda, 25 November 2009

Pred začetkom letošnjih zimskih radosti, se je Volvo odločil razveseliti  kupce svojih vozil. Da bi jih kar se da dobro pripravil na zahtevne zimske vozne pogoje, jim poklanja brezplačen zimski pregled vozila. Poleg tega, vsem ki se nameravajo spopasti z razburljivimi planinskimi avanturami, Volvo nudi tudi širok asortiman dodatne opreme.

Sneg, poledica, zahtevni vozni pogoji… Kdo ve kaj vse vas lahko doleti  na poti do zimske destinacije? Zato je potrebno pred  odhodom na zimske počitnice opraviti varnostni pregled vašega vozila. Če pa je ta pregled še brezplačen, zimskemu veselju ni konca.

Volvo je začel z akcijo »Pripravite se za zimo«, ki bo potekala od 1. decembra do 1. februarja prihodnjega leta. V akciji se ponuja lastnikom Volvo vozil brezplačen zimske pregled vozila ter bogat izbor dodatne opreme in dodatkov. Pripeljite svojega Volva v navedenem terminu do pooblaščenega Volvo salona, kjer bodo izkušeni Volvo mehaniki opravili brezplačen zimski pregled v 24 točkah s pomočjo najnovejše opreme ter tehnologije. Hkrati lastnik prejme tudi brezplačen test akumulatorja. Akumulatorske baterije imajo namreč življenjsko dobo 4 do 6 let in nihče ne more zagotoviti kdaj se le-ta iztroši zaradi zunanjih vplivov vožnje. Bilo bi zelo neugodno, da se vam to zgodi ravno na zimskem oddihu. Tako je brezplačen test akumulatorja več kot dobrodošel!

Volvu ni vseeno za varnost voznikov v zimskih razmerah. Zato je pripravil dodatno opremo, ki omogoča boljšo preglednost in neovirano vožnjo v zimskih pogojih. Od opreme morate vsekakor preveriti originalen Volvo akumulator, zimske gume znanih proizvajalcev ter originalne Volvo metlice brisalcev.

Nihče ne odide na počitnice nepripravljen ter neopremljen. Zato je Volvo pripravil mnogo opreme, ki olajša prevoz prtljage in vseh drugih potrebnih športnih rekvizitov. Preverite Volvo strešne nosilce iz aluminija ter T-track materiala, strešni kovček Sport Time v katero lepo sede vsa športna in kamping oprema ter nosilec za smuči ter deske za snowboard.

Za vse družine pa Volvo nudi opremo, ki poskrbi tako za varnost otrok, prtljage in tovora. Od originalnih otroških sedežev lahko izpostavimo nastavljiv otroški ter booster sedež z naslonom za glavo. Prtljago ter tovor odlično zaščiti zložljiva zaščita za prtljažnik, narejen iz tekstila in plastičnega materiala.

Vse dodatne informacije ter podrobnosti o akciji »Pripravite se za zimo« lahko najdete na spletni strani volvocars.com/si ali pri pooblaščenih prodajalcih Volva.

 

2 AM