Volvovo spoznavanje za samske na testni vožnji

Torek, 22 April 2008

Ste samski, iščete partnerja in ste pripravljeni na to, da svojo sorodno dušo spoznate v Volvo avtomobilu? .Potem odletite v Sydney! Ravno tam so organizirali prvo svetovno «spoznavanje na hitro» v Volvo modelih.

Avstralski Volvo je izbral neobičajno taktiko s pomočjo strokovnjakov za hitro spoznavanje Fast Impressions – hitro spoznavanje v Volvu! Marca je 20 privlačnih samcev dobilo priložnost za sodelovanje na prvem avstralskem «spoznavanju na testni vožni».

Koncept je bil zelo enostaven: goste so šoferji vozili v avto salon (Volvov avtomobilski salon, seveda!), kjer so imeli na voljo osem minut, da so na prednjih sedežih prestižnih švedskih modelov spoznali svojega idealnega partnerja. Po «spoznavanju na hitro» so udeleženci nadaljevali z zabavo, ki se jo je udeležilo več sto samskih ljudi, v enem od vrhunskih klubov v Sydneyu. Sprejem je organiziralo podjetje Fast Impressions.

«Kot vemo, gre za prvi tovrstni dogodek na svetu. Ponudil nam je možnost, da opozorimo na znamko Volvo na nekoliko drugačen, nekonvencionalen način,» je rekel Matt Braid, direktor marketinga pri Volvo Avstralija.

 

2AM