Vroče povezani - s Samsungom Galaxy S do MINI One

Petek, 10 September 2010

Ob nakupu ali s spoznavanjem mobitela Samsung Galaxy S lahko Mobitelovi naročniki uveljavijo posebno ugodnost pri nakupu vozila MINI One. V skupni akciji Vroče povezani so namreč družbe Mobitel, Samsung in BMW Group Slovenija združile dva izjemna izdelka, pisana na kožo sodobnega človeka –pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S, ki prinaša povsem novo uporabniško izkušnjo, ter prenovljeni MINI One.

Družbe Mobitel, Samsung in BMW Group Slovenija so pripravile skupno akcijo Vroče povezani, ki združuje trenutno dva najbolj vroča izdelka na trgu – pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S in vozilo MINI One. Tako ob nakupu elegantnega in tehnološko naprednega mobitela Samsung Galaxy S v Mobitelovi akcijski ali redni ponudbi uporabniki v Mobitelovih centrih in pri pooblaščenih zastopnikih prejmejo poseben kupon. Ta jim omogoča nakup avtomobila MINI One po še posebej vroči ceni.

Prikupni avtomobil MINI One  je s septembrom 2010 na trgu v prenovljeni različici.  Poleg prepoznavnega videza in za MINI značilnega gokart občutka vožnje ga odlikujeta še prijaznost do okolja z majhnimi izpusti CO2 ter varčna poraba goriva. V akciji Vroče povezani je na voljo v rdeči in beli barvi, medtem ko je notranjost vozila MINI v klasični črni barvi. Vozila so opremljena s klimatsko napravo, dinamičnim nadzorom stabilnosti, Bluetooth pripravo s prostoročno pripravo z USB-priključkom ter radiom MINI Boost CD.

 

PR BMW Group Slovenija