AC Lovše praznuje

Četrtek, 17 December 2009

AC Lovše d. o. o. je letos praznovalo dva pomembna jubileja. Okroglo obletnico samostojnega delovanja v avtomobilski branži ter 15 let uspešnega sodelovanja s Toyoto.

Družinsko podjetje AC Lovše d. o. o., ki s prodajo in servisiranjem toyot oskrbuje celotno Gorenjsko, njihova vozila pa imajo lastnike širom Slovenije, je letošnje leto obeležilo prav posebni obletnici. Mineva namreč 60 let družinske tradicije servisiranja motornih vozil ter že 15 let sodelovanja s trenutno najbolje prodajano avtomobilsko znamko na svetu - japonsko Toyoto. AC Lovše ima med svojimi strankami in konkurenco prav tak sloves kot jekleni konjički, ki jih zastopajo: so zanesljivi, njihove storitve so kakovostne in uporabniku prijazne, njih delovanje pa usmerjeno na dolgi rok. Da so pri Lovšetovih na pravi poti potrjuje vedno širši krog zadovoljnih lastnikov Toyotinih vozil, ki so za prepoznavnost znamke na slovenskih tleh najbolj zaslužni.

O podjetju:

AC Lovše d. o. o., družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo servisiranja motornih vozil, je v zadnjih 15 letih najbolj poznano po uradnem zastopništvu vozil Toyota. Podjetje danes zaposluje 44 ljudi s širokim naborom znanja. AC Lovše si je z dvema sodobnima prodajno-servisnima salonoma, v Domžalah in Kranju, ustvarilo zaupanja vredno ime tako v javnosti kot med poslovnimi partnerji. S svojo storitvijo pokriva celotno gorenjsko regijo in velik del osrednjeslovenske. Vizija je postati vodilno družinsko podjetje na področju kakovostnih storitev v avtomobilski panogi. Za več informacij obiščite www.aclovse.si

 

Renault-Nissan Slovenija