Tri eko toyote za Hokejsko zvezo Slovenije

Petek, 12 Februar 2016

V torek, 9. februarja, so predstavniki podjetja Toyota Slovenija v Ljubljani uradno predali tri vozila Hokejski zvezi Slovenije, ki s svojimi idejami o trajnostni mobilnosti sledi Toyoti.

Hokejska zveza Slovenije pri svojem delovanju sledi smernicam trajnostne in okolju prijaznejše rabe energije, ki jih postavlja Mednarodna hokejska zveza. Navsezadnje ne smemo pozabiti,d a ogrevanje zemlje zaradi toplogrednih plinov, pomeni manj ledu. Led in hokej pa sta tesno povezana. Smernice so bile tudi vodilo vodstvu slovenske krovne hokejske organizacije pri sklenitvi dogovora s podjetjem Toyota Slovenija. Slovensko zastopstvo znamke Toyota je v ta namen risom v enoletno uporabo predalo tri pokroviteljska vozila.

Veseli smo, da lahko pomagamo slovenskemu športu, da temu okolju tudi sami dodamo neko vrednost. Naši otroci so navdušeni nad hokejem, veseli nas, da bodo zdaj toyote vozili tudi risi oziroma vodstvo Hokejske zveze Slovenije,« je med drugim ob predaji avtomobilov povedal regionalni vodja prodaje Toyote, Gašper Picelj.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper