Toyotino nagrado Ichiban tudi letos prejel Center Jereb iz Izole

Torek, 15 Maj 2012

Korporacija Toyota Motor Europe je v Budimpešti objavila zmagovalce nagrade »Ichiban« , evropske nagrade odličnosti v zadovoljstvu kupcev. 42 evropskih trgovcev Toyota (v izboru sodelovalo okrog 2.600 trgovcev Toyota) je z odliko zadostilo strogim kriterijem izbora v zadovoljstvu strank tako iz prodajnega, kot poprodajnega področja. Med nagrajenimi je bil tudi slovenski Toyotin trgovec Center Jereb iz Izole.


Masahiro Kuwahara (predsednik Toyota Adria d.o.o.), Andrej Jereb (Center Jereb), Igor Turčinović (Center Jereb) v družbi vodilnih TME


Didier Leroy, predsednik Toyote Motor Europe je med podelitvijo nagrad dejal: »Toyota stremi k preseganju pričakovanj kupcev tako na strani produktov, kot tudi ob vsakem stiku z njimi. Navsezadnje je odločitev o nakupu Toyote na strani kupca in naša naloga je, da njegovo odločitev potrdimo z odličnim odnosom do njega«.  

»Ichiban« je japonska beseda, izvira iz  ‘Okyajusama Ichiban’, kar pomeni »kupec je najpomembnejši«. Center Jereb je že četrto leto zapored dokazal, da je temu res tako.


Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper