Toyota je v Celju pridobila nov prodajni salon

Petek, 11 Julij 2014

Pretekli teden so v Celju uradno odprli nov prodajni in servisni salon AC FRI- Mobil d.o.o. V novem salonu Toyotinih vozil, ki je po razširitvi velik 320m2, bodo kupci vsak dan, od ponedeljka do petka, lahko izbirali med številnimi toyotami. V podjetju je zaposlenih 9 ljudi, med njimi dva prodajalca in trije mehaniki.

Na odprtju je navzoče nagovoril Zdenko Fridau, direktor AC FRI mobil d. o. o.: "Danes je velik dan. Uspeli smo pregnati temne oblake in spet jasno pogledati v prihodnost. Ponosni smo, da smo postali nov Toyotin partner. Vabim vas, da to v današnjem popoldnevu skupaj proslavimo. Dobrodošli."

Predsednik uprave Toyota Adrie, d. o. o., Akira Kimura, je dodal: "Pri Toyoti sta v ospredje postavljena razvoj novih tehnologij in družbena odgovornost. V imenu Toyote Adria, d.o. o., mi je v posebno zadovoljstvo in veselje, da danes odpiramo novi pooblaščeni prodajni salon Toyote AC FRI-Mobil d. o. o. Veselimo se dobrih prodajnih rezultatov in vam želimo veliko uspeha pri poslovanjuin krepitvi prepoznavnosti Toyote v Celju."

Po svečani otvoritvi salona in prerezu traku, je sledil kulturni program in pogostitev. V kulturnem programu so nastopili plesalka, japonski baletnik, samuraji s plesno točko, kasneje so se nadaljevale
delavnice origamija in kaligrafije, otvoritev sta obiskala tudi Toyotina ambasadorja Dejan Zavec in Miran Stanovnik, ki je obiskovalce zapeljal tudi po off road poligonu.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Peter Mavrič

Galerija