Akcija Toyotina jesen

Nedelja, 27 Oktober 2013

Toyota Adria d.o.o. je pripravila posebno jesensko akcijo »Toyotina jesen«, ki poteka do 31. decembra 2013. Jesenske razmere so neprijazne do voznikov, zato svetujejo, da se dobro pripravite nanje.


 
V času od 15.10. do 31.12. vas vabijo v pooblaščene Toyotine servise na  brezplačni preventivni pregled vozila, ki zajema: pregled 26 kontrolnih točk, pregled akumulatorja, poročilo o stanju vozila s priporočili Toyotinih mehanikov.

Tekom akcije so pripravili tudi akcijske cene za Toyotine metlice brisalcev, originalne gumijaste in tekstilne preproge, za strešne nosilce, prtljažnike za smuči, zaščite prtljažnega dela, akumulatorske baterije in komplete platišč z zimskimi pnevmatikami. Nudijo tudi posebej učinkovite žarnice Toyota Optibright ter zaščito vozila s premazom Toyota ProTect.
 
Skrb za okolje predstavlja Toyotino prednostno nalogo, zato že 16 let stavijo na hibridna vozila. Tekom akcije »Toyotina jesen« ponujajo omejeno količino hibridnih vozil po izjemnih cenah. Ker pa je Toyota znana kot družbeno odgovorno podjetje, so se odločili, da bomo 200 EUR od prvih prodanih hibridnih vozil podarili Centru slepih športnikov »Vidim cilj«.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper