Aston Martin v Šanghaju odprl svoj največji razstavni salon

Sreda, 18 Januar 2012
Aston Martin si od Kitajskega trga obeta veliko. Po zajetnih vlaganjih v ta trg so te dni v Pudong okolici Šanghaja odprli svoj največji razstavno-prodajni salon. V razstavnem prostoru je na ogled kar 18 aston martinov. Strankam je na voljo kafe bar in bivalni salon, prikaz dodatne opreme in promocijskih izdelkov, prodajno področje, servis, Jaeger-LeCoultre ure in Bang & Olufsen avdio/vizualni prikazovalniki.



Novi razstavno-prodajni salon s servisnim centrom je že sedmi na Kitajskem in tretji v lasti poslovneža Zeng Tinga. Predstavnik znamke Aston Martin za Azijsko-Pacifiško regijo, dr. Matthew Bennet je izrazil zadovoljstvo nad pridobitvijo in dodal, da je ta salon v Šanghaju trenutno najbolj luksuzen avtomobilski salon v Aziji. V njem je kar 18 vozil Aston Martin pregledno razstavljenih kot v galeriji. Med njimi je najti celo modele One-77, Virage in V12 Zagato.



Aston Martin je na kitajski trg vstopil šele leta 2008. Trenutno imajo tam izpostave v šestih krajih, v letu 2012 pa bodo dodali še vsaj tri. O pomembnosti trga priča kar 103-odstotna rast prodaje v letu 2011.


Aleksander Praper