BMW EuroBasket Edition - posebna omejena ponudba

Petek, 02 Avgust 2013

BMW Group Slovenija, pokrovitelj košarkaškega prvenstva EuroBasket, je pripravil posebno omejeno ponudbo za izbrane modele, z že izbrano opremo (možna izbira barve za doplačilo), naročene pri pooblaščenih trgovcih vozil BMW do 30. 09. 2013. Posebna serija prinaša prihranke do 28 %. Stranka, ki naroči vozilo do 30. 08. 2013 pa prejme še dve vstopnici prve kategorije za prvi krog prvenstva EuroBasket.

BMW 114d 5-vrat EuroBasket Edition že za 19.660 €
V ceno so že vključena lita platišča, multifunkcijski volan, odlagalni paket, naslon za roke spredaj, luči za meglo, avtomatska klimatska naprava in radio Professional s 6,5’’ barvnim zaslonom in iDrive upravljalnikom.

BMW 316d touring  EuroBasket Edition že za 27.600 €
V ceno so že vključena lita platišča, odlagalni paket, pomični naslon za roke spredaj, nadzor razdalje pri parkiranju zadaj, ksenonski žarometi, paket luči, dodatek za prostoročno telefoniranje z USB vmesnikom in radio Professional s 6,5’’ barvnim zaslonom in iDrive upravljalnikom.

BMW X1 xDrive18d EuroBasket Edition že za 27.390 €.
V ceno so že vključena lita platišča, Servotronic, multifunkcijski volan, Performance nadzor, odlagalni paket, ogrevana prednja sedeža, pomični naslon za roke spredaj, ECO PRO mode način vožnje, nadzor razdalje pri parkiranju zadaj, senzor za dež, avtomatska klimatska naprava, usnjen športni volan in strešni nosilci.

Vsa vozila BMW EuroBasket Edition so opremljena s servisnim paketom BSI. Ob nakupu izbranega vozila tudi posebna EuroBasket darila.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper