Predrag Trkulja z novim BMW motociklom

Sreda, 16 Marec 2011
Predrag Trkulja, predsednik mednarodne organizacije BMW klubi Evropa in že dolga leta navdušen motorist, se bo v novo motoristično sezono zapeljal z novim BMW R 1200 GS Adventure.



Ko se je letos Predrag Trkulja odločil za nakup novega motornega kolesa ni dolgo razmišljal glede modela, saj ostaja zvest potovalnemu motornemu kolesu R 1200 GS Adventure. Veseli se začetka motoristične sezone: “Letno prevozim tudi do 30.000 kilometrov. Motorno kolo sicer veliko uporabljam tudi za krajše poti v mestu, kjer si z motornim kolesom zelo okreten. Največji užitek pa se je vseeno odpraviti na daljše potovanje, kjer prevozimo tudi osemsto kilometrov v eno smer. Takrat se šele resnično izkaže kvaliteta motornega kolesa in BMW R 1200 GS Adventure”.

Novo motorno kolo BMW R 1200 GS Adventure je danes v pooblaščenem BMW salonu A-Cosmos v Ljubljani Predragu Trkulji predal Robert Kubon, BMW Motorrad Manager za Centralno in Vzhodno Evropo. Varno vožnjo so gospodu Trkulji zaželeli tudi Samo Trpin, BMW Motorrad Manager Slovenija, Marijan Božič, predsednik BMW Moto kluba Slovenija in Darko Kavčič, vodja prodaje BMW motornih koles pri A-Cosmos. Ob predaji kolesa je A-Cosmos Predragu Trkulji predal tudi bon za brezplačno servisiranje do 10.000 km.



Predrag Trkulja - navdušeni motorist in ljubitelj znamke BMW
Predrag Trkulja, je od marca 2010 predsednik BMW klubi Evropa, ki je krovna organizacija vseh BMW moto in avtomobilskih klubov po Evropi. Poleg tega je tudi BMW inštruktor varne vožnje in aktivni èlan slovenskega BMW Moto kluba.

BMW GS Adventure
Pred 31 leti, torej v letu 1980, se je pojavila nova oblika vožnje z motornim kolesom, ki je združevala različne trende in obenem ustvarjala povsem nov in edinstven koncept: vrhunski slog vožnje tako na cesti, kot na grobem terenu. Primernost za športne podvige in komfortno potovanje, z močnimi motorji in robustno konstrukcijo. Z daljnim prednikom te modelne serije, R 80 G/S, se je rodil razred GS. Črka G simbolizira nemško besedo "Gelände" (teren), medtem ko črka S simbolizira "Straße" (cesta). R 1200 GS Adventure je naslednik R 80 G/S Paris-Dakar, ki je idejo GS promoviral že daljnega leta 1984 in občutno povečal svojo zmožnost doseganja dolgih razdalj, zahvaljujoč predvsem večji posodi za gorivo. Danes predstavlja „Adventure“ kronanje filozofije GS za vse tiste motoriste, ki želijo združiti udobno vožnjo na daljše razdalje in hkrati imeti zmogljivo motorno kolo, ki je okretno tudi izven cestišča.