BMW Group odprl prvi BMW i salon

Četrtek, 14 Junij 2012

BMW Group je danes v Londonu premierno odprl prvi BMW i Store. Salon ponuja povsem nov koncept doživljanja znamke s poudarkom na trajnostni mobilnosti. Hkrati z otvoritvijo salona so predstavili tudi osvežen koncept BMW i3, koncept električnega kolesa in storitve za lastnike električnih vozil.



V okviru odprtja prvega BMW i Store na prestižni ulici Park Lane v Londonu, bo BMW Group predstavil BMW i3 Concept z novim konceptom barve notranjosti in materialov. Na osnovi originalnega koncepta vozila, ki je bil javnosti premierno predstavljen na lanskoletnem Mednarodnem avtomobilskem salonu IAA v Frankfurtu, je BMW i3 Concept sedaj še bolj pod vplivom “prihodnjega premium” pristopa, medtem ko v središče pozornosti postavlja vprašanje trajnostnega razvoja.

V BMW i Store salonu svojo premiero najavlja tudi novo električno kolo BMW i Pedelec (Pedal Electric Cycle) Concept – po meri izdelan dodatek za BMW i3 Concept. As v rokavu kompaktnega kolesa? Kot bi trenil se lahko praktično zloži v prtljažnik BMW i3 Concept, kjer je dovolj prostora za prevoz dveh koles.



BMW Group je v Londonu prvič razkril svoj obširen paket 360° ELECTRIC. Ta široka ponudba izdelkov in storitev zagotavlja izredno zanesljivo, udobno in fleksibilno obliko doživljanja prednosti električne mobilnosti za vsak dan.



Novi prodajni kanali BMW i nudijo uporabniku prijazno in k stranki usmerjeno dostopno točko do ponudbe izdelkov in storitev te podznamke. Zato ta demonstrira zavedanje do vedno večjih pričakovanj strank, ko gre za vprašanje fleksibilnosti znotraj procesa nakupovanja.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper

Galerija