BMW M Drive Tour v Sloveniji

Ponedeljek, 30 Junij 2014

Na ekskluzivnem tridnevnem dogodku BMW M Drive Tour minuli konec tedna so imeli udeleženci dogodka edinstveno možnost spoznati vozila oddelka BMW M GmbH ter se z njimi popeljati na testno vožnjo. Preizkusili so lahko tudi nova modela BMW M3 Limuzina in BMW M4 Coupé, ki sta že na voljo v Sloveniji.


V Kranju so tri dni gostovali športni avtomobili iz oddelka BMW M GmbH. Program je vseboval interaktivno predstavitev BMW M v salonu Avto Aktiv. Goste so sprejeli strokovnjaki BMW M in direktorica podjetja Avto Aktiv Intermercatus Beata Niewada. Potem pa so vozniki in sovozniki uživali v vožnji BMW M vozil. 110 voznikov ter 20 sovoznikov, ki so se udeležili ekskluzivnega dogodka, je lahko preizkusilo modele BMW M5, BMW 6 Coupé, BMW 6 Gran Coupé, BMW M6 Cabrio ter nova BMW M3 limuzino in BMW M4 coupé.
 

BMW M

BMW M oddelek je že vrsto let sinonim za visoko zmogljive športne avtomobile, ki so udobni in uporabni v vsakdanjem življenju, a hkrati nudijo neomejeno užitka v vožnji, športne zmogljivosti in vedno najmodernejše tehnologije. V primerjavi s klasičnimi BMW modeli, imajo vozila BMW M bolj aktiven, agilen in dinamičen karakter. Vsi BMW M modeli so navdihnjeni z idejo o združevanju preverjenih visokotehnoloških rešitev iz sveta motošporta z izjemnimi zmogljivostmi na vsaki cestni podlagi.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper