Bodite aktivni. Osvojite vikend z BMW serije 2 active tourer

Petek, 08 Avgust 2014

BMW Group Slovenija pripravlja kampanjo s katero želi ljudi spodbuditi, da postanejo aktivni. Osrednji del kampanje je tekmovanje Get Active, pri katerem posamezniki objavljajo fotografije, s katerimi dokazujejo svojo aktivnost in tako osvojijo nepozaben konec tedna z BMW serije 2 Active Tourer. V drugem delu pa se bodo ljubitelji znamke in drugi interesenti lahko udeležili dogodka BMW Get Active Roadshow, ki bo septembra potekal v Ljubljani in Mariboru.

Bodite aktivni. Get Active.
Tekmovanje Get Active je sestavljeno iz štirih različnih kategorij, in sicer višinske, vodne, družinske in urbane kategorije. Za vsako izmed kategorij veljajo enaka pravila sodelovanja oziroma tekmovanja. Posamezniki na zemljevidu vidijo lokacijo aktivnosti in njihova naloga je, da se odpravijo na izbrano lokacijo in posnamejo fotografijo, s katero dokažejo svojo aktivnost. Nazadnje fotografijo znotraj časovnega okvira naložijo v galerijo in si s tem zagotovijo možnost za osvojitev nagrade.
V višinski kategoriji tekmovanje poteka od 24. julija do 15. avgusta, v vodni med 16. in 30. avgustom, v družinski med 30. avgustom in 10. septembrom, v urbani kategoriji pa med 11. in 30. septembrom 2014.
 
Žirija bo med vsemi sodelujočimi izbrala najboljše fotografije v vsaki kategoriji, ki se bodo uvrstile v finale tekmovanja. V finalu bo nato žreb določil skupnega zmagovalca, ki bo osvojil 'Aktiven konec tedna' in za vikend v uporabo dobil novi BMW serije 2 active tourer. Ob tem bo zmagovalec dobil tudi bon v vrednosti 200 € za nakup pohodniške opreme.
 
BMW Get Active Roadshow.
BMW spodbuja aktivni življenjski slog in novi BMW serije 2 Active Tourer je odlična izbira za skrajni užitek v širni naravi. BMW tako nudi edinstveno priložnost, da se interesenti s tem razburljivim avtomobilom odpeljejo na nepozaben izlet, še preden vozilo vstopi na naše tržišče. Tako bo dogodek BMW Get Active Roadshow obiskal dve mesti v Sloveniji, Ljubljano in Maribor. Maribor bo Roadshow obiskal med 13. in 15. septembrom, Ljubljano pa med 18. in 21. septembrom.

Interesenti se na vožnje lahko prijavijo na spletni strani http://getactive.bmw.si/.
 

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper