Britanci vabijo na dogodek Simply Porsche

Nedelja, 05 Maj 2013

23. junija se bo v Veliki Britaniji, na grajskih površinah, kjer domuje National Motor Museum, odvijal dogodek Simply Porsche, ki je odprt za vse ljubitelje in lastnike porschejev. Vabljeni porscheji vseh vrst in starosti – navsezadnje letos porsche 911 praznuje 50-letnico!

Organizatorji pričakujejo več sto porschejev iz celega sveta. Izmed razstavljenih vozil bodo obiskovalci lahko izglasovali tudi svojega najljubšega, ki bo dobil nagrado „Izbor občinstva“. Dobitnik nagrade občinstva bo nato, kot vodilni v koloni porschejev, zapeljal po promenadi. Lastniki porschejev bodo na področje parka lahko zapeljali z vstopnico, ki bo za odrasle stala 10 funtov, za otroke pa 5. Več informacij: www.beaulieuevents.co.uk.

V okviru muzeja si bodo lahko obiskovalci ogledali razstavo Bond in Motion – posvečeno vozilom iz Bondovih filmov. Muzej vsebuje tudi oddelek World of Top Gear, kjer so razstavljena unikatna vozila, ki so bila ustvarjena za to priljubljeno televizijsko oddajo. Lahko pa se tudi sprehodite po lepih vrtovih palače, ki je dom družine Montagu že od leta 1538.


Aleksander Praper