Porsche 718 boxter bo glavna nagrada na Festivalu golfa Arburetum

Aleksander Praper Nedelja, 12 Avgust 2018

Se še spomnite lanske evforije ob objavi, da bo Porsche tistemu, ki na 11. igralnem polju zadene »hole in one« kot nagrado v trajno last predal novega porscheja macana? Srečneža, ki bi domov odpeljal macana med udeleženci pri Kamniku lani ni bilo, prav tako je pred dobrim tednom ostal porsche cayenne turbo v Hamburgu, a nova prilika se bo čez slabih 14 dni ponudila spet v Sloveniji! Tokrat bo možno v Arburetumu osvojiti porscheja 718 boxter.

Približuje se vrhunec golfske sezone 2018 in en največjih golfskih dogodkov v Sloveniji – 11. Festival golfa Arboretum. Kot ponosni pokrovitelj dogodka bo glavno nagrado letos podelil Porsche Center Ljubljana. Okoli 200 srečnežev se bo potegovalo za porsche 718 boxster, ki bo za dosežen »Hole in one« podeljen v trajno last. Lanski turnir je postregel z nadvse napetim dogajanjem, saj je za zadetek »Hole in one« zmanjkalo le nekaj centimetrov.

Hole in one, ali kot bi prevedli po slovensko "Zadetek v luknjo z enim udarcem", je poseben golfski dosežek, ki pomeni (kar je moč razbrati že iz imena), da igralec pospravi žogico v luknjo z enim samim udarcem. Ta dosežek je sicer v golfu izredno redek in več kot 99% golfistov ga ne doseže nikoli.

»S Porsche Centrom Ljubljana uspešno sodelujemo že 3 leta. Vsako leto imamo polno število prijav, igralci pa so še posebej navdušeni nad posebno nagrado. Na preteklih turnirji smo lahko beležili res izjemno igro posameznih igralcev. Festival golfa je s pomočjo podpore Porsche Centra Ljubljana dvignil prepoznavnost samega festivala v Sloveniji. Lahko se pohvalimo, da je zanimanje za udeležbo res izjemno, saj je nagrada za »Hole in one« izredno mamljiva. Tudi letos bomo stiskali pesti za vse igralce, v upanju, da si bo nekdo izmed njih vozilo Porsche 718 Boxster priigral v trajno last,« pravi Darko Horvat, direktor Golfa Arboretum Ljubljana.

»Znamka Porsche golf že vrsto let podpira na svetovni ravni. Golf je šport, ki prinaša pozitivne zgodbe ter združuje ljudi v sproščenem in pozitivnem okolju. Omogoča nam predstavitev novih modelov in z njimi povezanih produktov naši pomembni ciljni skupini. Na Festivalu golfa bo naš Porsche Center Ljubljana predstavil najnovejše modele, kot so Porsche Cayenne, Panamera in Macan. Za letošnji Festival golfa bo ekskluzivno v Sloveniji eden od udeležencev za zadetek »Hole in one« prejel najnovejši porsche 718 boxster, s katerim se bo lahko odpeljal domov,« je povedal Vasja Potočnik, vodja prodaje znamke Porsche pri Porsche Centru Ljubljana.

Več informacij o dogodku najdete na spletni strani Golf Arboretuma Ljubljana.
Uradni razpis in informacije o prijavi najdete na spletni strani Golf zveze Slovenije.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper