Center Jereb je zgled evropskih prodajalcev toyot

Sobota, 14 Maj 2011
Toyota Motor Europe je ob gala večerji v Berlinu razglasila zmagovalce Ichiban 2011 – Toyotinih evropskih nagrad za zadovoljstvo kupcev. Najvišje priznanje je prejel slovenski prodajno-servisni center iz Izole Center Jereb.



Prodajalcem iz 31 trgov je bilo skupno podeljenih 41 nagrad, kot priznanje njihovim dosežkom na prodajnem in poprodajnem področju. Na podlagi stalnega nadzora, po Toyotinih kriterijih, se je ocenjevalo približno 2600 evropskih prodajalcev. Zmagovalci torej brez dvoma ponujajo zelo visok standard storitev, z namenom, da presežejo pričakovanja kupcev.

Center Jereb iz Izole je izstopal z njihovimi izjemnimi dosežki na področju zadovoljstva kupcev tako v prodaji kot poprodaji. Nagrado Ichiban 2011 je direktorju Centra Jereb, priznanemu rallye vozniku Andreju Jerebu, izročil Didier Leroy, predsednik in izvršni direktor Toyota Motor Europe.

“Ichiban” je japonska beseda, ki izhaja iz fraze ‘Okyakusama Ichiban’, oziroma “stranka prva”, pri čemer Ichiban pomeni “prvi” ali “številka ena”. Toyota je s podeljevanjem omenjenih nagrad pričela leta 2006 in od takrat so se izidi zadovoljstva kupcev v povprečju izboljšali za kar 21 % v prodaji in 14 % v poprodajnih storitvah.