Chevrolet aveo za državni prvakinji in prvaka odbojke na mivki

Ponedeljek, 11 Avgust 2008

Pred tednom dni se je v Kranju odvijalo državno prvenstvo v odbojki na mivki 2008 in Chevrolet je kot pokrovitelj prispeval nagradi za zmagovalna para v ženski in moški konkurenci – Chevrolet Aveo. .

V Kranju sta pred številnimi gledalci slavili sestri Erika in Simona Fabjan (moštvo Champion), pri moških dvojicah pa Jernej Potočnik in Gregor Perhaj (Božnar&partner – Ekol). Oba zmagovalna para se bosta eno leto vozila z avtomobilom Chevrolet Aveo, nad katerim nista skrivala navdušenja in veselja. Rdeči Aveo bosta vozili sestri Fabjan, črnega pa fanta. Oba Avea imata dovolj velik prtljažnik za vso opremo, odbojkarske žoge in še kakšno brisačo za plažo. Ne manjka niti klima za osvežitev in radio z mp3 predvajalnikom za poslušanje priljubljene glasbe.

Podjetje Chevrolet Slovenija se je odločilo za pokroviteljstvo odbojke na mivki, ker je želelo predstaviti in približati blagovno znamko mladim, serija turnirjev pa prav tako sovpada z letošnjo predstavitvijo novega modela Chevrolet Aveo. Aveo je v prvi vrsti namenjen prav mladim ter za Chevrolet predstavlja najpomembnejši model in glavnino prodaje.

Druženje ob seriji turnirjev v odbojki je letos potekalo na petih turnirjih, ki so se odvijala v čez poletje v Novi Gorici, Ljubljani, Portorožu in Kranju, zadnji turnir pa bo nasporedu 8. in 9. avgusta ponovno v Portorožu. Več informacij o dogajanju na turnirjih najdete na spletnih straneh: www.odbojka.si/mivka in www.chevrolet.si.

 

General Motors Southeast Europe Ltd.
Podružnica Ljubljana