Chevrolet camaro sedaj tudi v Sloveniji

Sobota, 14 April 2012

Športni avtomobil Chevrolet Camaro, ki je paral srca in buril domišljijo ljudi po vsem svetu in bil hkrati štiri desetletja motiv na posterjih, kratkih majicah in v pesmih, je po dolgih pričakovanjih na voljo tudi v Sloveniji. Camaro se vrača, še boljši in močnejši kot kdajkoli, pripravljen, da zasede svoje častno mesto na slovenskih cestah – in stenah sob.


Če si želite biti neopazni in spojeni z okolico, camaro najbrž ne bo prava izbira za vas. Privlačen dizajn namreč pritegne pozornost vsakega pešca in motorista, ki z občudovanjem in zavidanjem zre v camaro, medtem ko ta z rohnenjem V8 motorja oznani svoj prihod.

"Z začetkom prodaje camara dobiva Chevrolet v Sloveniji in v Evropi nov zagon in še dodatno prepoznavnost ter ugled, in to ob množici povsem novih avtomobilov, ki jih je Chevrolet predstavil trgu v zadnjih dveh letih. Veseli nas, da pri projektu lansiranja in prodaje camara sodelujemo z našim novim partnerjem, podjetjem Avto Aktiv," je povedal Jernej Kolbl, direktor Chevrolet Slovenija, Hrvaška in BiH.

»Ponosni smo, da lahko zastopamo in prodajamo prestižno znamko Chevrolet Camaro, ki že od leta 1966 predstavlja vrhunski avtomobil z napredno tehniko in strastnim dizajnom. Prepričan sem, da bo tudi aktualna peta generacija Chevrolet Camaro navdušila slehernega ljubitelja avtomobilov«, je povedal Darko Miklič, direktor podjetja Avto Aktiv.

Chevrolet camaro z V8 motorjem, ki premore 432 KM je že zapeljal v salon pooblaščenega trgovca, Avto Aktiv v Trzinu, kjer je kupcem v kupe različici na voljo od 49.900 €, medtem ko je za kabrioleta potrebno odšteti 56.900 €.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper