Chevrolet predstavlja spletni glasbeni natečaj za glasbenike

Petek, 15 Februar 2008

Chevrolet je na spletni strani Music Nation razpisal natečaj za glasbenike. Že desetletja Chevrolet in njegovi avtomobili nastopajo v skladbah številnih glasbenikov. Do sedaj je bil Chevrolet omenjen v več kot 600 glasbenih besedilih. Zdaj pa je prišel vaš trenutek, da postanete zvezda Chevroletovega glasbenega natečaja..

Da bi obetavnim skupinam in samostojnim izvajalcem pomagal pri uveljavitvi, je Chevrolet razpisal nov glasbeni natečaj na spletni platformi musicnation.com. Do 19. februarja lahko skupine in samostojni izvajalci naložijo svoje skladbe na naslov http://chevrolet.musicnation.com. Vsa besedila morajo vključevati besedo »Chevrolet« ali »Chevy«.

Od 19. februarja do začetka marca bo predloge z vsega sveta ocenjevala žirija, v kateri bodo predstavniki vodstva Chevrolet Europe in predstavniki Music Nation. Zmagovalec natečaja bo predstavljen na zgoščenki Chevrolet Legends: Volume 2. Zgoščenka bo izdana v najmanj 500.000 izvodih.

Seveda pa lahko ljubitelji glasbe tudi glasujejo za svoje najljubše skladbe. Zmagovalec javnega glasovanja bo prejel nagrado 500 USD.

Kdor želi sodelovati na natečaju Chevrolet Music Nation, mora do 19. februarja svojo skladbo naložiti na naslov: http://chevrolet.musicnation.com.

 

General Motors Southeast Europe Ltd.
Podružnica Ljubljana