Chevrolet spark na slovenski modni pisti

Petek, 12 Marec 2010

V petek, 5. marca 2010, se je v prostorih Viba filma odvijala predstavitev novega Chevroletovo vozila Spark. Na prireditvi se je zbralo kar nekaj avtomobilskih navdušencev in predstavnikov avtomobilistične srenje, ki so se hoteli prepričati o karakteristikah novega mini avtomobila iz Chevroletove družine.

Predstavniki Chevrolet Slovenija, Jernej Kolbl, direktor Chevrolet-a za Slovenijo, Hrvaško ter Bosno in Hercegovino, Jeroen Barwegen, direktor prodaje in marketinga za centralno in vzhodno Evropo ter Damjana Vidmar, Chevrolet Marketing in PR managerka za Slovenijo so na novinarski konferenci predstavili novo obliko Sparka, ki je že na voljo v avtomobilskih salonih.

Udeleženci so bili navdušeni nad edinstveno modno revijo, kjer se je v soju bleščečih luči po modni pisti „sprehodil“ manekenski par – lepotica in jekleni konjiček. Poleg drznega Sparka sta se predstavila še samozavestni Cruze in aktivna Captiva. Prireditev sta vodili Živa Vadnov in Katarina Jurkovič.

Karavana iskrivih Sparkov je bila na voljo za preizkušnjo na testnih vožnjah, voznikom pa so na poti po mestu družbo delale slovenske lepotice, ki so dopolnjevale slogan malega avtomobila – mladosten, živahen in moden.

Nekaj karakteristik Sparka:

  • Zabava in modernost združena z uporabnostjo
  • Vznemirljiva notranja in zunanja oblika
  • Doma v mestu
  • Prostora za pet ljudi
  • Velika vrednost za denar

 

Advertus d.o.o.
Foto: Robert Seljak, Foto Kontrasti