Chevrolet - uradni partner nogometnega kluba Liverpool FC

Sreda, 25 Julij 2012

Chevrolet je danes naznanil sklenitev štiriletnega partnerskega sporazuma z nogometnim klubom Liverpool in tako postal njegov uradni avtomobilski partner do konca sezone 2015/2016 angleške nogometne lige Barclays Premier League in evropskih tekmovanj.

Partnerstvo vključuje opaznost avtomobilske znamke Chevrolet na stadionu Anfield, ki je domače igrišče nogometnega kluba Liverpool, uredniške priložnosti v objavah kluba, digitalnih objavah ter spletnih straneh oboževalcev in nastope igralcev za poslovne priložnosti.

Chevrolet je tudi uradni sponzor predsezonske turneje nogometnega kluba Liverpool FC, ene najbolj priljubljenih na svetu, v okviru katere se je ta prejšnjo soboto že pomeril s klubom Toronto FC. Liverpool FC bo jutri na bostonskem stadionu Fenway Park igral proti italijanskemu velikanu, klubu AS Roma, 28. julija pa se bo v Baltimoru pomeril s svojimi rivali iz prve angleške nogometne lige, klubom Tottenham Hotspur.

Chris Perry, podpredsednik globalnega trženja družbe Chevrolet, je povedal: »Navijači nogometnega kluba Liverpool FC iz celega sveta so znani po svoji neizmerni ljubezni do tega kluba. Naše razmerje s klubom Liverpool FC seže prek tradicionalnih meja sponzorstva, gre pa za to, da se približamo navijačem. Naš poglavitni cilj je navijače obdržati v središču igre.«

Ian Ayre, izvršni direktor nogometnega kluba Liverpool FC, je povedal: »Tako kot naš klub ima tudi Chevrolet dolgo in bogato zgodovino z rastočo, svetovno znamko, to prelomno partnerstvo pa ponovno dokazuje vrednost mednarodne privlačnosti kluba Liverpool FC. Partnerstva z vrhunskimi znamkami, kot je Chevy, bodo pripomogla k dolgoročni rasti in uspešnosti našega kluba, tako izven igrišča kot na njem. Zelo se veselimo tesnega sodelovanja s Chevyjem, s katerim bomo lažje vzpostavili stik z našimi navijači, ki so eni izmed najbolj gorečih in izobraženih navijačev na svetu.«

Za več informacij o turneji nogometnega kluba Liverpool FC v letu 2012 in za nakup vstopnic obiščite spletno stran www.lfctour.com.


Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper