Chevroletovi modeli po neverjetnih cenah

Ponedeljek, 19 April 2010

V četrtek 22. in v petek 23. aprila bodo v akciji "Zdaj ali nikoli" na voljo Chevroletovi bogato opremljeni modeli po neverjetnih cenah. Pooblaščeni trgovci z vozili Chevrolet bodo imeli salone ta dva dneva odprte vsaj do 20:00 ure.

  • Trivratni aveo s klimatsko napravo, zračno blazino na voznikovi strani, električnim pomikom stekel, centralnim zaklepanjem in CD MP3 radijem, je lahko vaš za 6.920 EUR.
  • Aveo sedan s klimatsko napravo, dvema zračnima blazinama, električnim pomikom stekel, centralnim zaklepanjem in CD MP3 radijem bo na voljo za 7.396 EUR.
  • Petvratni aveo s ceno 7.340 EUR vključuje klimatsko napravo, CD MP3 radio, centralno zaklepanje, zračno blazino za voznika in električni pomik stekel spredaj.
  • Lacetti karavan s klimatsko napravo, dvema zračnima blazinama, litimi platišči, električnim pomikom stekel, daljinskim centralnim zaklepanjem in CD MP3 radijem bo na voljo po privlačni ceni 9.225 EUR.
  • Cruze, kompaktna limuzina, z 1.6 bencinskim motorjem, štirimi zračnimi blazinami, ESP-jem, TCS-jem, daljinskim centralnim zaklepanjem, električnim pomikom stekel, CD MP3 radijem in klimatsko napravo bo na voljo za 11.299 EUR.
  • Epica z 2.0 dizelskim motorjem (150 KM), klimatsko napravo, šestimi zračnimi blazinami, električnim pomikom stekel, daljinskim centralnim zaklepanjem, CD MP3 radijem s šestimi zvočniki in 16'' litimi platišči na voljo za 15.364 EUR.
  • Cena bogato opremljene captive z 2.0 dizelskim motorjem (150 KM), klimatsko napravo, šestimi zračnimi blazinami, električnim pomikom stekel, daljinskim centralnim zaklepanjem, litimi platišči in CD MP3 radijem s šestimi zvočniki znaša 19.875 EUR.
  • V ponudbi je tudi novi spark, ki je lahko vaš za 7.645 EUR. Sparkova oprema vključuje šest zračnih blazin, klimatsko napravo, centralno zaklepanje, električni pomik stekel in CD MP3 predvajalnik z USB priključkom.

Chevroletova vozila imajo triletno garancijo.

 

Povzeto po PR sporočilu Chevrolet Marketing