Dežela BMW xDrive to zimo v Kranjski Gori in na Pohorju

Četrtek, 28 December 2017

Februar bo razveselil ljubitelje BMW-ja in njegovega inteligentnega štirikolesnega pogona xDrive. Že šesto leto zapored se bodo v Kranjski Gori odvijale testne vožnje v zimskih razmerah. Še pred Gorenjsko pa bo na vrsti Štajerska – Dežela xDrive se bo letos začela na Pohorju.

 

Letošnji zimski dogodki BMW xDrive bodo potekali v februarju ob koncih tedna. Začeli se bodo na Pohorju, in sicer od 3. do 4. februarja, ter nato preselili na že klasično lokacijo v Kranjski Gori, v vikendih: 10.-11. februar, 17.-18. februar in 24.-25. februar.

Dežela BMW xDrive udeležencem ponuja možnost, da se usedejo za krmilo najrazličnejših modelov vozil BMW z xDrive pogonom in preizkusijo inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive. V seriji aktivnosti bo xDrive pogon dokazoval, da lahko kljubuje tudi najzahtevnejšim pogojem, adrenalinski izkušnji na zasneženem poligonu BMW xDrive in pričaranju dodatne idile vožnje v snegu.

Poleg ostalih BMW-jevih xDrive modelov bo posebno pozornost gotovo pritegnil novi BMW X3, ki mu bo družbo delal še statično predstavljen najnovejši BMW X2.

Pester program Dežele BMW xDrive začini snežna plaža BMW, ki bo mimoidočim v Kranjski Gori ponujala:
- vozno izkušnjo ob smučišču,
- zabavni program xDrive z vrsto nagradnih iger,
- zimska kulinarična razvajanja z izkušenimi kuharskimi mojstri,
- pogovor z BMW ambasadorji,
- test najnovejših odraslih in otroških smuči Elan,
- sankaško tekmovanje za najmlajše in druge otroške animacije,
- zabavo v ritmih dobre glasbe.

Termini voženj za obe lokaciji so še prosti, prijave pa potekajo preko spletnega obrazca na spletni strani.

Po sporočilu za javnost povzel: Aleksander Praper

Galerija