Do 36 % cenejše servisiranje fiatov, alf in lancij

Torek, 17 Januar 2012
Med 16. januarjem in 16. marcem 2012 pri izbranih pooblaščenih serviserjih veljajo znižane cene servisnih storitev za vozila Fiat, Alfa Romeo, Lancia in Fiat Professional. To je prava priložnost za zagotovitev nemotenega delovanja vozila in ohranjanja njegove vrednosti. Do 16. marca namreč na servisne storitve za vsako leto starosti vozila velja 4 % popusta. Če je torej vozilo staro 5 let, znaša popust 20 %, če je staro 9 let, pa kar 36 %.



Lastnikom vozil Fiat, Alfa Romeo, Lancia in Fiat Professional se splača vztrajanje pri originalnih nadomestnih delih, saj le-ti jamčijo udobje, zanesljivost, zmogljivost in varnost. Zaradi prizadevanj proizvajalca za razvoj trajnostnih izdelkov so tudi prijazni do okolja.

Garancija za originalne nadomestne in obnovljene originalne nadomestne dele velja 36 mesecev pod pogojem, da so vgrajeni pri pooblaščeni servisni mreži; v nasprotnem primeru velja garancija 24 mesecev. V akciji, ki traja od 16. 01. do 16. 03. 2012 je maksimalni popust na storitve 36 %, popust pa ne velja za kleparsko - ličarske storitve.

Podrobnejše informacije o akciji ter seznam izbranih pooblaščenih serviserjev najdete na spletnih mestih Fiat, Alfa Romeo, Lancia in Fiat Professional.


Po sporočilu za javnost povzel Aleksander Praper