Dobro opremljeni fiati ducati po akcijskih cenah

Četrtek, 13 November 2008
Fiata Ducato, ki je znan po svoji zanesljivosti, zmogljivosti in nizkih stroških vzdrževanja, odlikuje tudi bogata serijska oprema, ki vozniku zagotavlja dodatno varnost in udobje, ter  ugodna cena, s popustom do 6.000,00 € (odvisno od modela in opreme).

Na seznamu serijske opreme Ducatov je med drugim ABS, voznikova varnostna blazina, daljinsko centralno zaklepanje, atermična stekla, električni pomik stekel, pri različici furgon pa tudi pregradna stena med potniškim in tovornim prostorom.

Med dodatno opremo Fiat Ducato ponuja tudi možnost izbire samodejnega menjalnika Comfort-Matic. Gre za 6 stopenjski menjalnik, ki omogoča popolnoma samodejno in ročno upravljanje. V primerjavi z običajnimi samodejnimi menjalniki je Ducatov Comfort-Matic lažji (za približno 30%), bolj varčen pri porabi goriva, omogoča učinkovito izrabo moči, hkrati pa je tudi občutno cenejši za vzdrževanje. Med prednostmi samodejnega menjalnika Comfort-Matic je tudi visoka stopnja udobja pri vožnji, še posebej v času prometnih konic. Comfort-Matic je na voljo v kombinaciji z motorjem 160 Multijet Power 16v (115 kW (157 KM) pri 3500 vrt./min, delovna prostornina 2999 cm3).

V motorni paleti Fiata Ducato sta še 100 Multijet 16v (74 kW (100 KM) pri 2900 vrt./min, delovna prostornina 2198 cm3) ter 120 Multijet 16v (88 kW (120 KM) pri 3600 vrt./min, delovna prostornina 2287 cm3).

Vozniki, ki želijo še dodatno prispevati k varovanju okolja, pa lahko pri Fiatu Ducato iz seznama dodatne opreme naročijo tudi filter trdih delcev DPF. Med opremo, ki je na voljo za doplačilo sta tudi usnjen volan in prestavna ročica, ter navigacijska naprava.

Sedanjim in bodočim voznikom lahkih dostavnih vozil Fiat Professional je na voljo podpora specializirane mreže deset prodajalcev in kar tridesetih pooblaščenih serviserjev vozil Fiat Professional.



Avto Triglav