Femme faltale 2008 vozi chevrolet aveo

Ponedeljek, 27 Oktober 2008

V petek, 24. oktobra, so v Festivalni dvorani izbrali FEMME FATALE 2008.  Tekmovalke so se na slavnostno prireditev pripeljale v Chevrolet Aveih. Nova fatalna ženska, po mnenju bralcev revije Eva je Berndarda Žarn..

Femme fatale bo svoj laskavi naziv nosila eno leto, njen novi spremljevalec pa bo živo rdeč Chevrolet Aveo. Prve čestitke in ključe avtomobila je novi fatalni ženski predal Neville Woodcock, direktor prodaje, marketinga in poprodaje blagovne znamke Chevrolet v Sloveniji.

Celoten večer je povezoval Sašo Papp, ki se je v živo preko radijskih valov oglašal za Radio Center. Goste sta zabavala Jure Godler in Jure Mastnak , za prijetno glasbo pa so skrbeli Gal Gjurin, Nuša Derenda in  Nuška Drašček.

Za laskavi naslov  usodne ženske so se potegovale še: Erika Žnidaršič, Sabina Remar, Nuša Derenda, Bojana N. Otrin, Mojca Rode, Iris Mulej, Nuška Drašček, Ula Furlan in Ota Roš.

V okviru Femme Fatale 2008 je pod okriljem Chevrolet Slovenija na spletni strani www.aveo.si potekala nagradna igra »Imaš idejo za popoldne z Aveom?« Najboljše ideje in fotografije so bile nagrajene z vikendom z vozilom Chevrolet Aveom.

Več o tem kako so preživeli vikend si boste lahko prebrali na www.aveo.si in v reviji Eva.

 

General Motors Southeast Europe Ltd.
Podružnica Ljubljana