Fiat bravo in akcija VOZIM 202 v Celju

Sobota, 16 April 2011
Akcija VOZIM 202 se bo danes 16. aprila, nadaljevala v Celju, pri pooblaščenem prodajalcu vozil Fiat, Avtu Celje.



Akcija, ki vzpodbuja bolj varno, strpno in ekološko vožnjo, se tako preveša v drugo polovico. Stereotipe o svoji vožnji so že preverjali Mariborčani, Novomeščani in Kranjčani, akcija pa bo gostovala še pri pooblaščenih prodajalcih vozil Fiat v Celju (16. 4.), Kopru (23. 4.) in v Ljubljani (7. 5.). Sodelujoče voznike za posamezno regijo vsak teden sproti izbirajo na Valu 202, ob koncu akcije pa bo izžreban srečnež, ki se bo 3 mesece vozil s fiatom bravo. Ob koncu akcije bodo znani tudi skupni rezultati in odgovor na vprašanje: ali je registrska tablica na vozilu res povezana s slogom vožnje.

Danes, v soboto, 16. 4. bo testni krog s fiatom bravo in inštruktorjem varne vožnje prevozilo 5 kandidatov s celjskega področja. Središče dogajanja bo med 10. in 12.30 uro pri pooblaščenem prodajalcu vozil Fiat, Avtu Celje. Osrednje vprašanje celjske akcije bo varna vožnja, na katero vplivata tudi stres in zamišljenost. Kako (ne)varni vozniki so Celjani? 

Potek akcije bodo poslušalci Vala 202 lahko v soboto spremljali v neposrednih oglašanjih v program med 10.00 in 12.30. Reportažo o dogajanju pa bo, poleg Vala 202, posnela tudi TV Slovenija. Kaj se je dogajalo na terenu bo mogoče slišati v torek, 19. aprila po 8. uri na Valu 202 ter videti po 9. uri v oddaji Dobro jutro na 1. programu TV Slovenija.