Fiat bravo in akcija VOZIM 202 v Kranju

Petek, 08 April 2011
Akcija VOZIM 202 se bo jutri, 9. aprila, nadaljevala v Kranju, pri pooblaščenem prodajalcu vozil Fiat, Avtu Močnik. Novih pet kandidatov bo med 10. in 12. uro v vozilu Fiat Bravo skupaj z inštruktorjem varne vožnje odkrivalo kritične točke gorenjske prestolnice. Udeleženci voženj, ki jih vsak teden izbirajo na Valu 202, bodo sodelovali tudi v nagradnem žrebanju za trimesečno uporabo fiata bravo.



Akcija na Gorenjskem pa izpostavlja vprašanje, kako lahko učinkovito, a še vedno varno izkoristimo čas, preživet za volanom. Se lahko med vožnjo v službo nenevarno učimo tuje jezike? Morda lahko vadimo petje, ampak kako glasno? Kako kulturni vozniki smo, če naše pevske vaje ali glasbene želje slišijo tudi pešci ob cesti? Nikakor pa vsaj poslušanje radia ne predstavlja resne nevarnosti za vožnjo.

Potek akcije bodo poslušalci Vala 202 lahko v soboto spremljali v neposrednih oglašanjih v program med 10.00 in 12.30. Reportažo o dogajanju pa bo, poleg Vala 202, posnela tudi TV Slovenija. Kaj se je dogajalo na terenu bo mogoče slišati v torek, 12. aprila po 8. uri na Valu 202 ter videti po 9. uri v oddaji Dobro jutro na 1. programu TV Slovenija.