Fiat Yamaha Team predstavlja tekmovanje »Nariši&Peljiii! GP«

Petek, 06 Julij 2007
Fiat Yamaha Team vabi k sodelovanju v inovativnem internetnem tekmovanju »Nariši&Peljiii!«. Tekmovanje je v prvi vrsti namenjeno motociklističnim navdušencem, ki želijo sodelovati v »cirkusu na dveh kolesih« ter uresničiti svoje sanje: pripraviti dizajn za motocikla voznikov Fiat Yamaha Team-a!

Ideja je nastala v sodelovanju z medijema Sportweek ter La Gazzetta dello Sport. Vsi privrženci bodo med 30. junijem in 15. septembrom 2007 lahko prijavili svoj predlog dizajna za motocikla obeh zvezdnikov Fiat Yamaha Team-a na spletni strani http://competition.fiatyamahateam.it,  pa tudi na www.fiat.com, www.gazzetta.it in www.fiatyamahateam.it.

Po 15. septembru bodo lahko obiskovalci spletne strani mesec dni glasovali za najboljši dizajn. 15. oktobra 2007 bo najboljših 10 dizajnerjev prejelo eno od številnih nagrad. Prva nagrada vsebuje dve vstopnici za  Moto GP v Valenciji (3. in 4. november 2007), dve letalski vozovnici in nočitev v hotelu (iz sobote na nedeljo, ena soba). To bo zagotovo najboljši način za doživetje dirke Moto GP, skupaj s Fiat Yamaha Team-om.

Poleg dizajna, ki ga bodo izbrali obiskovalci spletne strani, bodo tudi člani Fiat Yamaha Team-a med vsemi prispelimi idejami izbrali najboljši dizajn motocikla. Srečni avtor bo lahko svojo mojstrovino pokazal in občudoval 4. novembra v Valenciji, na zadnji dirki Motomondiala.



Avto Triglav