Garancija plus za Fiat, Lancia, Alfa Romeo in Fiat Professional

Torek, 16 Junij 2009
Iz Avta Triglav sporočajo, da so za lastnike vozil Fiat, Fiat Professional, Lancia in Alfa Romeo pripravili posebno ponudbo. Ob dveletni tovarniški garanciji je sedaj mogoče dokupiti še podaljšano garancijo, Garancijo plus, pri čemer je mogoče izbirati med časovno omejitvijo (do dodatnih treh let) in/ali omejitvijo kilometrov.

Garancijo plus je mogoče dokupiti za vse štiri znamke: Fiat, Lancia, Alfa Romeo in Fiat Professional. Z Garancijo plus je mogoče splošno 2 letno garancijo podaljšati na 5 let ali do prevoženih 500.000 kilometrov. Nakup podaljšane garancije ni vezan izključno na novo vozilo, stranka se lahko zanj odloči tudi kasneje. Pogodbo o podaljšani garanciji je mogoče skleniti najkasneje do izteka veljavnosti splošne 2 letne garancije oziroma najkasneje do skupno 60.000 prevoženih kilometrov (veljaven je tisti pogoj, ki nastopi prej), vozilo pa mora biti v času od nakupa servisirano izključno v pooblaščeni servisni mreži po načrtu programiranega vzdrževanja, pa tudi vsa ostala morebitna popravila morajo biti izvajana v pooblaščeni servisni mreži. Lastnik vozila lahko še dodatno prihrani, če se za nakup podaljšane garancije odloči v prvih 13ih mesecih od začetka splošne dveletne garancije.

Izbirati je mogoče med štirimi različnimi kombinacijami, ki se med seboj razlikujejo glede na predvideno število skupno prevoženih kilometrov in izbrano obdobje Garancije plus.

Garancija plus prinaša številne prednosti, ki vam do konca 5. leta starosti vozila oziroma do izbranega števila skupno prevoženih kilometrov zagotavljajo brezskrbno uporabo vozila. Na primer:

• popravilo morebitnih tovarniških napak ali okvar, ki so posledica le-teh;
• popravilo morebitnih tovarniških napak na laku;
• ugodnosti storitve Asistenca Fiat/ Lancia/ Alfa Romeo/ Fiat Professional;
• uporaba izključno originalnih nadomestnih delov in originalnih obnovljenih nadomestnih delov.

Pomembno je tudi, da bo zaradi Garancije plus vozilo vredno več, saj je podaljšana garancija vezana na vozilo in ne na lastnika. To pa pomeni, da bo v primeru prodaje vozila pred iztekom veljavnosti Garancije plus preostali del podaljšane garancije lahko koristil novi lastnik vozila.

Garancijo plus je mogoče  dokupiti pri pooblaščenem prodajalcu ali pri pooblaščenem serviserju, kjer so na voljo tudi vse podrobnejše informacije. Splošni pogoji pa so objavljeni tudi na spletnih straneh www.fiat.si, www.lancia.si, www.alfaromeo.si in www.fiatprofessional.si.



Avto Triglav