Hyundai že drugič na vrhu Auto Bildovega poročila o kakovosti

Torek, 27 December 2011
Po raziskavi vodilne nemške avtomobilistične revije Auto Bild je Hyundai že drugo leto zapored osvojil 1. mesto v poročilu »Qualitätsreport« (Poročilo o kakovosti). Ta dosežek si je Hyundai prislužil na podlagi celovite analize o zanesljivosti vozil, njihove dolgoročne kakovosti in zadovoljstva kupcev.



Ocenjevanje je potekalo po sedmih različnih kriterijih z enako težo, vključevalo pa je tudi povratne informacije 8.610 lastnikov vozil, proizvajalčevo garancijo, število vpoklicev vozil in podatke nemškega TÜV, katerega baza obsega podatke o kar 7,5 milijonov tehnično pregledanih vozil.

Kakovost ostaja pri Hyundaiju na prioritetnem mestu, zato Hyundai neprestano vlaga v stalno izboljševanje kakovosti svojih izdelkov, storitev in podpore strankam. Skrb za zadovoljstvo kupcev pa Hyundai izkazuje tudi skozi garancijsko shemo »Trojno petletno jamstvo«, ki vključuje 5 let garancije brez omejitve prevoženih kilometrov, 5 let asistence na cesti in 5 let brezplačnih letnih preventivnih pregledov vozila.