Pet nogometašev bo ambasadorjev znamke Hyundai za UEFA EURO 2012

Sobota, 17 Marec 2012

Hyundai, kot glavni partner nogometnega prvenstva UEFA EURO 2012TM, je objavil imena petih priznanih evropskih nogometašev, ki bodo sestavljali “Team Hyundai”, kot ambasadorji te znamke za nogometno prvenstvo. S tokratnim partnerstvom Hyundai obeležuje že 12 let sodelovanja z UEFA, tokrat pa bodo organizatorjem dali na voljo kar 350 sponzorskih vozil Hyundai.


Pet nogometašev, ambasadorjev znamke Hyundai, bo pomagalo pri marketinških aktivnostih znamke v okviru letošnjega največjega nogometnega dogodka. Iker Casillas (Španija), Lukas Podolski (Nemčija), Giuseppe Rossi (Italija), Karim Benzema (Francija) in Daniel Sturridge (Anglija) bodo sicer konkurenti na igrišču, a druži jih strast do nogometa, ki jih bo povezala v Team Hyundai. Vsak izmed omenjenih je s svojim trudom dosegel uspeh, kar zrcali tudi Hyundajeva prizadevanja v Evropi.

Hyundai bo v času prvenstva dobrodelno namenil 250.000 evrov za podporo bodočih nogometašev. To bodo storili tako, da bo moč na aplikaciji, v okviru Hyundajeve globalne Facebook strani (www.facebook.com/Hyundaiworldwide), “všečkati” najljubšega igralca iz Hyundajeve ekipe. Za vsak “všeček” bo Hyundai podaril 1 evro v dobrodelne namene.